Telefoonservice/Intakebalie

Als modern bedrijf wilt u altijd optimaal telefonisch bereikbaar zijn. Professioneel en klantgericht, maar u heeft te weinig mensen of tijd. Dan schakelt u de telefoon door naar een eigen nummer op ons kantoor. ReMind Legal Office Support beantwoordt uw (potentiële) klant zoals u dat doet. Dus met de naam van uw organisatie. De beller merkt niet dat hij of zij is doorgeschakeld. De telefoon rinkelt niet eindeloos. Uw bedrijf blijft klantvriendelijk, en u mist geen opdracht of belangrijk bericht.

Door de juridische kennis die ReMind Legal Office Support in huis heeft kunnen wij snel beoordelen of de beller een goede zaak aan u zou willen voorleggen. Wij kunnen desgewenst een volledige intake afnemen, en de aanvraag voorzien van noodzakelijke juridische informatie zodat u direct aan de slag kunt.

ReMind Legal Office Support volgt telefoongesprekken direct op met actie. Snel en effectief, zoals u dat wilt. Wij verzorgen ook het hele traject van de intake of informatieaanvraag. U mist geen klant en geen kans. Met verschillende diensten zorgt ReMind Legal Office Support ervoor dat uw organisatie niet alleen altijd bereikbaar is, maar blijft ook de afhandeling van de inbound telefoon en e-mail van hoog niveau. Het kan gaan om een bestelling, een vraag om informatie of een klacht, de medewerkers van ReMind Legal Office Support zullen uw klant met deskundigheid te woord staan, zoals u dat wenst. Omdat wij voor veel bedrijven in uiteenlopende branches het call center verzorgen bent u ervan verzekerd dat de medewerkers op alle mogelijke vragen en opmerkingen voorbereid zijn.

ReMind:
• heeft bijna 25 jaar ervaring in telefoonbeantwoording;
• is dagelijks direct bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur;
• zorgt desgewenst ook voor een 24/7 bezetting;
• neemt voor meer dan 200 bedrijven van groot tot klein de telefoon aan;
• staat uw klanten altijd professioneel te woord.

Uiteraard staat ReMind Legal Office Support ook open voor andere vormen van ondersteuning en overige services. Heeft u hulp nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is mogelijk op werkdagen van 08.00-18.00 uur via 035-69 26012.