Juridische ondersteuning

Ook op inhoudelijk gebied kunnen de juristen van ReMind Legal Office Support u bijstaan. Er zijn verschillende juristen bij ons in dienst, met ervaring op uiteenlopende rechtsgebieden. Bent u te druk om bepaalde werkzaamheden uit te voeren, maar wilt u toch uw cliënten optimaal kunnen bijstaan? U kunt deze werkzaamheden aan onze juristen uitbesteden. Zij kunnen in uw naam of onder eigen naam zaken bij u uit handen nemen. Een juridisch assistent wanneer u dat nodig hebt!

Heeft u geen tijd voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst, een contract of algemene voorwaarden? Dit zijn werkzaamheden waar onze juristen u prima bij kunnen ondersteunen. De onderhandelingen over een contract of vaststellingsovereenkomst kunnen echter ook worden uitbesteed.
Maar ook het doen van jurisprudentieonderzoek, het schrijven van memo’s of het voorbereiden van een jurisprudentie lunch behoren tot de mogelijkheden. Ook kan er correspondentie naar cliënten worden opgesteld met bijvoorbeeld een uitgewerkt advies over hun zaak. Alles uiteraard onder uw supervisie.

ReMind Legal Office Support heeft inhoudelijke ervaring op de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, contractenrecht, strafrecht, bestuursrecht, consumentenrecht, huurrecht, personen- en familierecht, en ondernemingsrecht.

Voorbeelden van werkzaamheden:
– Instellen van loonvorderingen
– Opstellen of beoordelen van arbeidsovereenkomst
– Opstellen of beoordelen van vaststellingsovereenkomst
– Vorderen van schadevergoeding wegens wanprestatie of onrechtmatige daad
– Opstellen of screenen van overeenkomsten
– Opstellen of screenen van algemene voorwaarden
– Opstellen van bezwaarschriften of zienswijzen
– Bestuderen van bestemmingsplannen
– Consumentenrechtelijke vraagstukken met betrekking tot non-conformiteit en garantie
– Advies op strafrechtelijk gebied, bijstand aan slachtoffers
– Opstellen of screenen van huurcontract
– Aanvragen van huurprijsverlaging
– Verhuurder aanspraken tot verhelpen van gebreken
– Bijstand bij het opstellen van convenant en ouderschapsplan

Uiteraard staat ReMind Legal Office Support ook open voor andere vormen van ondersteuning en overige services. Heeft u hulp nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is mogelijk op werkdagen van 08.00-18.00 uur via 035-69 26012.